New Step by Step Map For su kaçağı tespiti

Wiki Article

Banyomun zemininden alt kat komşumun banyo tavanına sızan şu kaçağından dolayı Protesisat'ı aradık.

Evim 3 katlı tripleks villa. Evimin orta katında 3 oda ve merdiven holünde bir banyo/tuvalet bulunmakta. Havalandırma boşluğu banyo içinde yer almaktadır. Ortadaki odanın tavanında köpük ile takviye mevcut. Yoğun ve uzun süreli yağış olduğunda bu odanın tavanında damlama şeklinde su akışı oluyor. Tavanda ufak delikler açtığımda suyun bu deliklerden tahliye olduğunu gözlemledim. Yukarıda bahsettiğim durum tesisat kaynaklı bir problem değildir.

2 Ekim 2015 tarihinde, alt komşuya sızan su nedeniyle firmanızdan "kontrol ve onarım" isteğinde bulundum...Kısa bir süre içinde ilgili elemanlarınız geldi; yine kısa bir zaman içinde "su kaçağı yeri" tespit edildi ve yine kısa bir zamanda onarım yapıldı.

Hayırlı günler odamda çamaşır makşnası var arada tek duvar var duvarın arkasında ise lavabo var çamaşır makinası olan yere gider ve musluk yaptırmak istiyorum veya başka öneride bulunan olursa sevinirim

Ayrıca, uzaktan erişim imkanı sunan akıllı telefon uygulamalarıyla ev sahipleri, herhangi bir yerden su kaçağı uyarılarını alabilir ve gerektiğinde acil müdahale yapabilirler.

Evde, ofiste veya iş yerinde su kaçağının olması ve bu kaçağın nerede olduğunu bulamamak oldukça su kaçağı tespiti can sıkıcı bir durumdur. Evde, iş yerlerinde oluşan kaçaklar karşısında, ev ve iş yerleri sahiplerinin yapacağı çAlright fazla bir şey ne yazık ki yoktur.

Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır Su verimliliğini artırarak, suyun israf edilmesini engelleyerek ve su kaynaklarının sürdürülebilir şekilde kullanılmasını teşvik ederler.

fifteen yıllık tecrübe ile güvenilir kaliteli ve güler yüzlü hizmet arayanların adresi Havuz bakım ve temizliğinde de fifteen yıllık tecrübeye sahibiz

Yaptığımız işlerin su kaçağı tespit temizliği ve kalitesi gayet bilinir bulduğumuz kaçakların açtığımız tıkanıkların hepsi detaylıca bilinir tavsiye üzerine tavsiye edebileceğiniz bir ustayız

İnsan sağlığı için de zararlı olan bu kokulardan olabildiğince hızlı kurtarılması gerekir. Bu cihaz sayesinde yaşadvertisementığınız problemler kısa sürede ortadan kalkar ve yapılan işlemde hata pay outı olmaz. su tesisatçısı İstanbul bölgesinde atık su boruları ile sorun yaşayanlar firmamız ile iletişime geçebilir. Uzman kadromuz yaşanılan su kaçağı tespiti ve onarımını en hızlı şekilde gerçekleştirir.

Korozyon: Korozyon boruları su kalitesine bağlı olarak su sızıntılarına yol açabilmektedir. Arıtılmış olan suyun kireçlenme su kaçağı tespit oranı da ortadan kalkacak ve yumuşak bir yapı ile tesisat sisteminden iletilecektir.

öncelikle kişiliği karakteri esnafligi gerçekten mükemmel bir insan haberlestik geldi sorunsuz bir şekilde arizamizi giderdi ve gitti çOkay teşekkür ederiz su tesisatçısı bundan sonra ailemizin tesisat uzmani olarak devam edecegiz :)

Su kaçağı onarımı yapıldıktan sonra tekrar check alınıp başka su kaçağı olup olmadığı kontrol edilmelidir.

İstanbul Su Tesisatçısı ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek two dakika içinde talebini oluştur.

Report this wiki page